تحلیل سهام . اخبار و شایعات . سیگنال رایگان خرید - (یادداشت های یک تازه وارد بورسی)

در این وبلاگ قصد دارم اطلاعات خودم رو راجع به بازارهای مالی و خصوصا بورس با دوستان به اشتراک بگزارم

تحلیل سهام . اخبار و شایعات . سیگنال رایگان خرید - (یادداشت های یک تازه وارد بورسی)

در این وبلاگ قصد دارم اطلاعات خودم رو راجع به بازارهای مالی و خصوصا بورس با دوستان به اشتراک بگزارم

شنیده ها و خبرها

شاراک،زاگرس

شنیده ها از افزایش عایدی شازند و زاگرس از محل افت شدید قیمت نفت محصولات حکایت میکنند.

شفارس

در این نماد نیز تعدیل مثبت در انتظار سهم میباشد.

اوره سازها

همچنان اخبار و شنیده ها از تعدیل مثبت خراسان، کرماشا و شپدیس حکایت میکند.

شبهرن

شایعات تعدیل مثبت 15 درصدی این نماد به گوش میرسد.

گروه حمل و نقل

معاون امور بندری سازمان بنادر از آغاز فعالیت بندر شهید رجایی در سال 94 با اپراتورهای خبر داد و گفت: قرار داد با این اپراتورهای جدید بندر شهید رجایی به صورت بلند مدت امضا میشود.

کمرجان

شنیده ها از عدیل منفی شرکت به علت رکود و نیز توقف طرحهی توسعه ای به دلیل کمبود نقدینگی حکایت دارد.

وساپا

شنیده ها حاکی از تعدیل مثبت 10 در صدی و سود 56 میلیارد تومانی در گزارش 9 ماهه میباشد.

و صندوق

گویا دو شنبه هفته آتی در مجمع سالیانه سود 680 ریالی را برای هر سهم تخصیص خواهد داد.

پذیرش 8 شرکت در فرا بورس


معاونت توسعه بازار فرا بورس ایران گفت: با پذیرش شرکتهای توسعه و عمران شهرستان نایین، کشتبرانی والفجر، تولید و خدماتی صنایع نسوز توکا، مواد ویژه لیا، لیزینگ امیذ، کشتیرانی جنوب خط، فراوری زغال سنگ پرورده طبس و بیمه اتکایی ایرانیان توسط هیات پذیرش فرا بورس ایران موافقت شد.

صندوق بین المللی پول


ایران در سال آینده میلادی رشد اقتصادی بیشتری خواهد داشت.

دفارا

شایعاتی از افزایش سرمایه سهم به گوش میرسد. تعدیل مثبت 10درصدی نیز از شنیده های دیگر این نماد داروی است.



شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید
در دوره یک ماهه منتهی به 30 آذر ماه 93 سهام هیچ شرکت بورسی را واگذار نکرد.

شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید با انتشار صورت وضعیت پرتفوی سرمایه گذاریها در دوره یک ماهه منتهی به 30 آذر ماه امسال اعلام کرد در ابتدای دوره یاد شده تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده 24 هزار 178 میلیارد و 307 میلیون ریال و و ارزش بازار 84 هزار و 492 میلیارد و 496 میلیون ریال در سبد سهام خود داشت.
گفتنی است بهای تمام شده این شرکت طی این دوره با 615 میلیارد و 302 میلیون ریال افزایش به 24 هزار و 793 میلیارد و 609 میلیون ریال رسید.در حالی که ارزش بازار آن معادل 9 هزار 301 میلیارد و 947 میلیون ریال کاهش یافت و معادل 75 هزار و 190 میلیارد و 549 میلیون ریال محاسبه شد."وامید" طی یک ماهه یاد شده تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده 615 میلیارد و 302 میلیون ریال خریداری کرد و در این دوره سهام هیچ شرکت بورسی را واگذار نکرد.

پوشش سه ماهه سدشت منتشر شد

شرکت سیمان دشتستان در جدیدترین گزارش خود سود هر سهم منتهی یه 94/06/31 شرکت را مبلغ 395 ریال اعلام نموده است که نسبت به پیش بینی قبلی شرکت بدون تغییر گزارش شده است شرکت در دوره 3 ماهه نخست خود موفق شد به ازای هر سهم 98 ریال سود کنار بگذارد و 25 درصد از پیش بینی هایش را پوشش دهد .

کوتاه از عملکرد 12 ماهه شلرد

شرکت کود شیمیایی اوره لردگان سود هر سهم منتهی به 93/06/31 شرکت را بر اساس عملکرد واقعی 12 ماهه مبلغ 23 ریال اعلام نموده است که نسبت به پیش بینی قبلی شرکت با کاهش 8 درصدی همراه بوده است زیان عملیاتی شرکت مبلغ 9 میلیارد ریال گزارش شده است که نسبت به گزارش 9 ماهه ( 6 میلیارد تومان ) شرکت 50 درصد افزایش یافته است .

گزارش 12 ماهه حسابرسی شده ثفارس


شرکت عمران و توسعه فارس در جدیدترین گزارش ( حسابرسی شده ) خود سود هر سهم منتهی به 93/06/31 را با توجه به عملکرد واقعی 12 ماهه شرکت ، با کاهش 2 درصدی نسبت به گزارش قبلی ( حسابرسی نشده ) مبلغ 343 ریال اعلام نموده است سود ناخالص شرکت مبلغ 4 میلیارد تومان اعلام شده است که نسبت به گزارش قبلی 5 درصد کاهش یافته است .



خبر خوش وزیر اقتصاد برای بورسی ها

وزیر امور اقتصادی و دارایی معتقد است مشکلات بورس به دلیل مشکلات برخی صنایع است که با عزم دولت شاخص ها از این پایین تر نمی آید.
علی طیب نیا در حاشیه همایش راهکارهای دستیابی به رشد پایدار و اشتغال زا در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درباره افت شاخص‌ها در بازار بورس گفت: ما مشکلات و مسائل را در بازار سرمایه شناسایی کرده‌ و در هفته اخیر در جلساتی که با حضور نمایندگان و وزرای دستگاه های ذیربط برگزار شده به نتایج خوبی رسیده‌ایم که به زودی با تصمیماتی که گرفته خواهد شد، زمینه حل مشکلات بازار سرمایه فراهم می شود و ما از این وضعیت که در آن هستیم عبور می کنیم.
وی درباره اینکه پیش بینی اش از رشد شاخص‌ها مثبت است یا نه؟ گفت:‌وضعیت حال حاضر بازار سرمایه به این صورت است که شاخص ها و قیمت ها در کف بوده و قاعدتا عوامل عینی و واقعی اقتصاد از این موضوع دفاع نمی‌کند که ما شاهد کاهش بیشتر در شاخص ها باشیم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: بعضی از بخش های صنعت ما با یک سری مشکلات و محدودیت ها مواجه است که اگر به حل این مشکلات کمک کنیم می‌توانیم بورس و بازار سرمایه را به یک وضعیت با ثبات برسانیم.
طیب نیا گفت: دولت عزم جدی دارد که از بازار سرمایه حمایت کند و مشکلات این بخش را مرتفع کند. بنابراین با این نیت و عزم مسائل حل و فصل خواهد شد.

ذخایر معدنی به داد رشد اقتصاد رسید

مشاور اقتصادی رئیس جمهور گفت: رشد اقتصادی کشور از محل ذخایر معدنی است و برای رسیدن به رشد بالا عوامل فعلی کارآمد نیست و بهره‌وری کل عوامل تولید در بلندمدت صفر بوده است.
مسعود نیلی مشاور اقتصادی رئیس جمهور امروز در نشست رشد اقتصادی و تجاری در اولین کنفرانس اقتصاد ایران در تهران اظهار داشت: دو شوک (تکانه) بزرگ نفتی طی ۵ دهه اخیر وجود داشته که شوک اول نفتی در سال ۵۳ منجر به بزرگترین رشد نقدینگی شد و نیز بعد از آن سال ۸۵ مجددا با شوک دوم نفتی بزرگترین رشد نقدینگی ایجاد شد.
وی ادامه داد: همچنین این دو شوک نفتی موجب رشد بودجه در سال ۵۳ و پس از آن در سال ۸۴ شد.
مشاور اقتصادی رئیس جمهور با بیان اینکه سال ۹۱ نیز عوامل اقتصادی در نظر گرفته شده رشد اقتصادی منفی بوده است، تصریح کرد:‌ دو عامل اصلی در رشد اقتصادی وجود دارد که نشان می‌دهد، ارتباط نزدیکی میان رشد اقتصادی و رشد موجودی سرمایه وجود دارد.

به گفته نیلی رشد موجودی سرمایه در ۴ دهه اخیر مثبت بوده و این در حالی است که رشد نیروی عوامل کار در اقتصاد نزدیک به صفر بوده است . همچنین نوسانات رشد اقتصادی از موجودی سرمایه بیشتر بوده و دیگر نمی‌توان در سال‌های آینده از محل رشد اقتصادی کنونی رشدی داشته باشیم. رشد موجودی سرمایه از محل درآمدهای نفتی بوده است و این موضوع نشان می‌دهد، نقش بهره‌وری کل عوامل تولید در بلندمدت صفر بوده و در کوتاه مدت نیز منفی بوده است و برای اینکه بتوانیم رشد اقتصادی مستمر در سال‌های آینده داشته باشیم، باید روی بهره‌وری کل عوامل تولید متمرکز شویم، تا منجر به رشد پایدار اقتصادی شود.
وی ۸ عامل را در بهره‌روی کل عوامل تولید موثر دانست و افزود: ثبات اقتصاد کلان روابط خارجی پایدار، حکمرانی خوب بخش خصوصی قوی پویا، بخش کارآمد، نظام تامین اجتماعی مناسب، حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست و ذخایر معدنی را شامل می‌شود.
نیلی یادآور شد: بدون فضای با ثبات کلان اقتصادی نمی‌توان رشد اقتصادی مستمر داشت، همچنین بخش خصوصی پویا محور بنگاه‌داری باشد و نظام مالی بخش درست ایفا کند.

وی تاکید کرد: عملا رشد اقتصادی کشور از محل ذخایر معدنی فراهم شده و نیز به غیر از بخش نفت و گاز سرمایه‌گذاری بلند مدتی در دیگر بخش‌ها صورت نگرفته است. مسیر فعلی رشد اقتصادی دیگر جوابگوی رشد ترسیم‌شده نیست و برای رسیدن به رشد اقتصادی بالا باید الزامات آن در مستقر شدن عوامل بهره‌وری کل تولید فراهم شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.